Domači zvitek

Domače je naboljše

Kmetija Faganeli je družinska kmetija z gospodarjem Diegom in gospodinjo Margerito, obema pa stojita ob strani in pridno delata sinova Matej in Gregor. Delo  na kmetiji je razdeljeno tako, da gospodinja in mlajši sin Gregor poskrbita za kulinarične dobrote s katerimi razvajajo svoje goste. Gospodar in starejši sin Matej  se ukvarjata s  predelavo mesa in izdelavo suhomesnatih izdelkov. Vsi skupaj pa z nonoti delajo v vinogradu in poskrbijo, da ob svetem Martinu iz sodov priteče odlično vino.

Prijeten ambient

Tako vam pričaramo ugodno in prijetno vzdušje v  domačem ambientu kmetije. Domača kulinarika in vino sta recepta za dobro počutje naših gostov. V toplejših mesecih lahko posedite na pokriti zunanji terasi. Nekaj miz s senčniki pa lahko postavimo na travniku  kjer vam  hrano tudi  postrežemo in  boste z naravo še bolj povezani.

Skrbno izbrana živila

Vsa živila, ki jih uporabljamo za pripravo jedi, so skrbno izbrana, sveža in zdrava. Večina živil je naše lastne pridelave in predelave oziroma so to živila priznanih kmetovalcev iz bližnje okolice. Prav zato je ponudba naših jedi tudi sezonsko obarvana.
Dobrodošli!

Želite okusiti in doživeti domače kot nekoč?

Povprašajte nas